Вінничина: майже 2,5 тонни спирту невідомого походження виявили працівники міліції у багажному відділенні «Газелі» (+фото)

Вінничина: майже 2,5 тонни спирту невідомого походження виявили працівники міліції у багажному відділенні «Газелі» (+фото)

02.12.14 08:38 0 631
Діжки з невідомою спиртовмісною рідиною виявили державтоінспектори у багажному відділенні мікроавтобусу. Водій каже, що віз вантаж у м. Жмеринку, а хто його власник, не знає, оскільки він лише перевізник.

Як розповів начальник Могилів-Подільського міського відділу міліції Юрій Дубецький, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом на автошляху Могилів–Подільський – Муровані Курилівці працівники Державтоінспекції зупинили мікроавтобус «Газель». На вимогу працівників ДАІ водій не відреагував, і міліціонери взялися його наздоганяти. Зупинивши транспортний засіб, у багажному відділені були виявлені 12 діжок об’ємом по 200 літрів кожна, наповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту.

41-річний водій, житель м. Жмеринка, пояснив, що незнайомі люди попросили його перевезти даний вантаж з Могилів-Подільського до Жмеринки за певну платню. Хто його власник, він не знає.

Наразі працівниками правоохоронних органів проводиться перевірка та встановлюються особи, які намагались перевезти спиртовмісний вантаж.

Зразки спиртовмісної рідини направлені на експертизу в НДЕКЦ при УМВС.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ