Вінничина: «Долоні дитини візьми в свої руки!» (+фото)

Вінничина: «Долоні дитини візьми в свої руки!» (+фото)

02.12.14 14:00 0 781
Під такою назвою громадська організація «Розвиток. Розвиток» розпочала благодійну акцію, розмістивши у ТРЦ «Sky Park» з 1 грудня символічне «дерево дитячих мрій».

«Напередодні дня Святого Миколая наша громадська організація за сприяння Міністерства культури України, управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА, Вінницької міської ради вчетверте проводить соціально-культурну акцію «Крок до мрії». Стартує вона під назвою «Долоні дитини візьми в свої руки!» і є по своїй суті благодійним збором коштів для дітей - сиріт, онкохворих дітей, дітей з малозабезпечених та багатодітних родин Вінниччини»,- повідомила організатор акції Ірина Борзова.

За її словами, на лікуванні в обласній дитячій лікарні на даний час знаходиться 30 онкохворих дітей. Саме їм та ще 40 маленьким вінничанам, родини яких знаходяться у скрутному становищі, будуть доставлені подарунки від небайдужих співгромадян.

Магічне зимове дерево, вкрите долоньками маленьких вінничан, із власноруч написаними побажаннями до Святого Миколая «ростиме» у «Sky Park» по 19 грудня.

«Діти, які власноруч на відбитках своїх долонь написали найзаповітніші бажання, є однією з найбільш вразливих категорій населення. Втративши батьків, вони виховуються бабусями, які ледь зводять кінці з кінцями або батьками, за якими наглядають соціальні працівники, чи проходять дороговартісне лікування. Проте, ці діти живуть звичайним життям, спілкуються зі своїми однолітками і хочуть бути на рівні зі своїми однокласниками. А завдання акції, яка стартує - зберегти дитячу віру в диво, не закриваючи очі на їх проблеми.», - зауважила на короткому брифінгу для журналістів заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Наталя Заболотна.

Вона також представила студентів-волонтерів, які допомагатимуть організаторам: «Виконання волонтерської місії бере на себе молодь - старшокласники, студенти та просто молоді активісти, які тим самим зроблять свій внесок у благодійну акцію».

Для пересічних вінничан, приватних підприємців, представників різних організацій, що бажають відчути себе у ролі Святого Миколая, протягом всієї акції поряд з деревом бажань буде стояти чарівна скринька для подарунків – цукерок, фруктів, іграшок, книг, одягу, розвиваючих ігор, тощо.

Подарунки діткам вручатимуться 19 грудня у день Святого Миколая у ТЦ "Sky Park" в атмосфері свята, музики, веселощів та розваг. Подарунки для онкохворих дітей будуть передані в дитячу обласну лікарню.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анатолій Вітів: ...
Наступна новина: На Тернопіллі відзначили ...

КОМЕНТАРІ