На Вінничині жмеринські міліціонери затримали неповнолітніх крадіїв

На Вінничині жмеринські міліціонери затримали неповнолітніх крадіїв

02.12.14 13:23 0 619
Працівники міліції встановили та затримати трьох неповнолітніх, які причетні до крадіжки речей з будинку місцевого жителя. Трійці не вистачило коштів на спиртні напої та комп'ютерні ігри.

До Жмеринського райвідділу звернувся 53–річний місцевий з повідомленням про крадіжку. Невідомі особи, шляхом пошкодження вікна проникли до його будинку, звідки викрали музичний центр, мікрохвильову піч та електрозварювальний апарат на загальну суму 3650 гривень.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції. Завдяки пильності небайдужих жмеринчан, правоохоронцям вдалося «по гарячих слідах» затримати зловмисників.

За словами в.о. начальника Жмеринського РВ УМВС Віталія Курчика, за підозрою у скоєнні даного правопорушення працівниками міліції був затриманий 17-річний місцевий житель та двоє його товаришів віком 13 та 14 років. Як з'ясувалося, найстарший з трійці запропонував неповнолітнім заробити «легких грошей» та залізти у будинок місцевого жителя. Викрадені речі продали, а кошти витратили на спиртне та комп'ютерні ігри.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

Жмеринський РВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: проект бюджету ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ