У Львівській області львДУВС відчинив двері для потенційних абітурієнтів

У Львівській області львДУВС відчинив двері для потенційних абітурієнтів

02.12.14 13:18 0 1108
Львівський державний університет внутрішніх справ гостинно відчинив двері для усіх бажаючих ближче познайомитися із його роботою, поспілкуватися з керівництвом та науково-педагогічними працівниками, почути відгуки про навчання від тих, хто у стінах ЛьвДУВС здобуває вищу освіту.

Львівський державний університет внутрішніх справ – один із провідних вищих навчальних закладів МВС України та єдиний відомчий вищий навчальний заклад на заході нашої держави. Тут функціонують факультети з підготовки фахівців для підрозділів слідства; кримінальної міліції; кадрового забезпечення та міліції громадської безпеки; права, психології та економіки, а також інститут заочного навчання цивільних осіб та працівників органів внутрішніх справ України.

(Гості з Івано-Франківщини зробили фото на згадку про візит до ЛьвДУВС)

Тож, аби познайомитись із міліцейським вишем, сюди завітали десятки учнів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, ПТУ, слухачів підготовчих курсів, а також батьки абітурієнтів не тільки зі Львова і Львівської області, а й Хмельниччини, Рівненщини та Тернопільщини. Зі Снятинської ЗОШ №1 І-ІІІ ст. ім. В. Стефаника, що на Івано-Франківщині, прибув цілий автобус учнів випускних класів.

(На фото зліва направо – перший проректор Роман Благута, ректор Валерій Середа та начальник НМЦ Руслан Строцький)

Розпочалося свято з презентації факультетів та інститутів. Біля входу в центр дозвілля усі присутні мали змогу переглянути інформаційні тематичні стенди, отримати рекламні буклети та друковані матеріали профорієнтаційного характеру. Далі у центрі дозвілля учасники заходу переглянули презентаційний фільм про Львівський державний університет внутрішніх справ.

Після цього до гостей університету – майбутніх абітурієнтів та їх батьків – з привітальним словом звернувся ректор навчального закладу, кандидат юридичних наук, доцент, полковник міліції Валерій Середа.

«Метою Дня відкритих дверей, який традиційно відбувається в нашому вузі, є живе спілкування керівництва університету із тими, хто пов'язує свою майбутню долю з навчанням у Львівському державному університеті внутрішніх справ, та їхніми батьками», – зазначив Валерій Вячеславович. – «В університеті створені умови для здобуття усіх рівнів освіти, які існують в нас в державі: бакалавр, магістр, а в подальшому – ад'юнктура та докторантура».

Розповідь ректора університету доповнила заступник голови ради курсантського і студентського самоврядування ЛьвДУВС – студент 4-го курсу факультету права, психології та економіки Анастасія Апетик, яка також розповіла про можливості для саморозвитку, які надає студентській молоді університет.

В рамках проведення Дня відкритих дверей майбутніх абітурієнтів та їх батьків також ознайомили з Умовами прийому до університету в 2015 році. Керівник навчально-методичного центру ЛьвДУВС полковник міліції Руслан Строцький звернув увагу слухачів на зміни до Правил прийому у 2015 році, затверджені Міністерством освіти та науки України, а також дав вичерпні відповіді на запитання присутніх у залі.

А потім усі бажаючі мали можливість відвідати навчальні аудиторії університету, гуртожитки, де мешкають курсанти, тир, спортивний зал та криміналістичну лабораторію, а також ознайомитись з історією навчального закладу в Народному музеї.

У спортивному залі, зокрема, начальник кафедри фізичної підготовки Сергій Котов продемонстрував хлопцям та дівчатам правильне виконання одного з випробовувань іспиту з фізичної підготовки – комплексну вправу, адже як показує практика, ця інформація дозволяє уникнути допущення абітурієнтами технічних помилок.

Ясна річ, таке знайомство не могло залишити байдужим жодного гостя. Надіємося, що інформація, почута на зустрічі, допоможе абітурієнтам вірно обрати свій майбутній фах.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: проект бюджету ...

КОМЕНТАРІ