Волинь: проект бюджету області – на громадське обговорення

Волинь: проект бюджету області – на громадське обговорення

02.12.14 13:22 0 712
Вказівку підготувати зведені реєстри пропозицій щодо використання бюджетних коштів дав голова облдержадміністрації Володимир Гунчик головам райдержадміністрацій, а також селищним та сільським головам. Мовляв, ще до початку року слід ретельно обдумати, які саме об'єкти потребують фінансового вливання у першу чергу.

- Необхідно здійснити аудит, - підкреслив Володимир Гунчик. – І, подобається це комусь чи ні, але згодом варто провести громадське обговорення через районні ради. А то знову матимемо ситуацію, коли дамоклевим мечем висить купа незрозумілих зобов'язань, ми вкотре їх не виконаємо і шматуватимемо бюджет.

Слід зазначити, що фінансові надходження області за жовтень та листопад цього року - 80 млн грн. На думку, голови облдержадміністрації, це – чимала сума, наявність котрої дозволяє вирішувати багато соціальних питань.

- Таке ж завдання ставлю й на грудень і на весь 2015 рік, - наголосив Володимир Гунчик. – Але акцентую увагу на співфінансуванні проектів: абсолютне фінансування з бюджету області вважатимемо за форс мажорні обставини. На особливому контролі – об'єкти незавершеного будівництва. Прошу, аби ситуацію проаналізувати й виокремили ті, котрі слід невідкладно завершувати, ті, що зводять за графіком, та ті, що вимагають непопулярних рішень.

Прес-служба голови облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінничині жмеринські ...

КОМЕНТАРІ