Вшанували пам’ять бійця I-го батальйону тероборони «Волинь» Сергія Склезя

Вшанували пам’ять бійця I-го батальйону тероборони «Волинь» Сергія Склезя

02.12.14 16:59 0 632
Оперативна нарада у голови облдержадміністрації розпочалася із вшанування пам'яті хвилиною мовчання, загиблого у зоні АТО, під Дебальцево, бійця I-го батальйону територіальної оборони «Волинь» Сергія Склезя.

Потому голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зачепив тему ротації особового складу I-го батальйону, вкотре наголосивши: розуміє, що питання – складне й потребує нагального розв'язання, а тому представники виконавчої влада краю докладають максимум зусиль, аби прискорити процес.

Нагадаємо, 22 листопада цього року Володимир Петрович зустрічався з матерями та дружинами бійців I-го батальйону. Останні виступили з вимогою уточнити дату ротації «Волині».

Кількома днями раніше Володимир Петрович, перебуваючи у відрядження в Києві, мав низку зустрічей у міністерстві оборони України та генеральному штабі при Адміністрації Президента України. Тема для розмови – необхідність якнайшвидшої ротації «Волині». До справи долучився і народний депутат Ігор Єремеєв, котрий також активно лобіює інтереси волинських бійців на рівні відповідних відомств.

- Сподіваюся, що питання, пов'язані з ротацією першого тербатальйону вдасться якомога швидше вирішити, - підкреслив голова облдержадміністрації. – Маю надію, що консолідація зусиль виконавчої влади краю та народного депутата також дасть результат. Що можу сказати: питання – на контролі. Одначе не маю права називати конкретної дати, коли розпочнеться ротація. Але вона неодмінно буде.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області не ...
Наступна новина: У Львові подбаймо про ...

КОМЕНТАРІ