Луцьк: переможцем «Дворянин-2014» став пес без однієї лапки

Луцьк: переможцем «Дворянин-2014» став пес без однієї лапки

02.12.14 09:02 0 790
У Луцьку 30 листопада відбувся фестиваль-виставка безпородних домашніх улюбленців «Дворянин-2014».

Наші брати молодші стали учасниками конкурсів костюмів та зачісок, з перепоною та “Ненажера”, «Голос міста», конкурсу талантів, які відбувалися у розважальному комплексі «Адреналін Сіті». Справедливе журі в складі заступника генерального директора СОК «Адреналін Сіті» Галини Шотік, Дмитра Мельничука, актора та режисера Волинського музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка, Ірини Завірюхи, члена громадської організації «Волинське товариство захисту тварин», заступника директора КП «Ласка» Сергія Скумса визначало переможців. КП «Ласка» та «Адреналін» не скупились на подарунки як для власників, так і для чотирилапих: переможці отримували медалі, подарункові сертифікати на заходи в «Адреналін Сіті», повідки, ошийники, іграшки, дипломи.

Поміж конкурсами школярі ЗОШ №24 співали пісню про тварин, слова до якої вигадали самі, а директор КП «Ласка» розповідала цікаві історії про тварин і чому домашні улюбленці схожі на своїх господарів.

Найголовніший приз - титул «Дворянин-2014» отримав песик без однієї лапки Культяшка, підібраний на вулиці Валентиною Коломієць.

Тепер пес має не лише люблячих господарів, а й найпочесніше звання 2014 року. Господарка розповідає, що знайшли тварину на вулиці, просто прикипіли душею, не зважаючи на те, що песик ходить лише на трьох лапах. Спершу звертались до лікарів, чи можна якось відновити не ходячу лапку, проте діагноз був невтішний. Проте песику це не заважає любити господарів та бігати весело і швидко на трьох лапах.

Усі тварини бути зареєстровані у базі animal.id, що дає змогу без паперового паспорта відслідкувати, коли тварині, якого дня і о котрій годині робилися щеплення, тому хвилюватись присутнім за здоров'я своїх сусідів чотирилапих не довелось. На заході також був присутній лікар ветеринарної медицини комунального підприємства «Ласка» Сергій Вознюк, який оглянув кожну тварину та переглянув її вакцинації у електронній базі даних.

Гостями фестивалю були не лише лучани, а й представники громадських організацій захисту тварин з м. Чернівці та АЗОУ (асоціація зоозахисних організацій України), також ГО «Центр сприяння розвитку електронної ідентифікації тварин», які відверто зізналися: кращого та цікавішого заходу вони ще не бачили.

Директор КП «Ласка» розповіла, що віднині такий захід відбуватиметься щорічно, адже привернув увагу та викликав захват в усіх любителів тварин.

КП “Ласка”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: На Хмельниччині гендерна ...

КОМЕНТАРІ