Краєзнавчий день «Волинь моя! Нехай же і пісня озветься від краю до краю»

Краєзнавчий день «Волинь моя! Нехай же і пісня озветься від краю до краю»

02.12.14 15:37 0 681
Краєзнавчий день за такою назвою, приурочений 75-ій річниці утворення Волинської області, відбувся у бібліотеці-філії №5 комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система», участь у якому взяли студенти Луцького центру професійно-технічної освіти.

Про багатовікову історію, що має вдосталь як радісних, так і трагічних сторінок, про соціально-економічні перетворення, національні традиції на Волині за 75 славних літ розповів старший науковий співробітник Волинського краєзнавчого музею Сергій Лис.

У світ друкованого слова, яке звеличує волинську землю, людські долі, історію і красу краю повела присутніх член Національної спілки письменників України, заслужений вчитель України Ніна Горик. Вона також розповіла про творчість талановитих митців і письменників Волині.

Пісні про Волинь, про неповторність рідного краю звучали у виконанні учасника народного аматорського хору «Подвиг» Палацу культури міста Луцька, користувача філії Анатолія Лучка.

Доповненням до заходу стала фотовиставка робіт учнів Луцького центру професійно-технічної освіти «Усе це Волинь, моє благовісне Полісся».

На закінчення краєзнавчого дня завідувач книгозбірні Людмила Столярова провела огляд нової краєзнавчої літератури, представленої на книжкових виставках «Волинь незабутня, країно славутня» та «Чолом тобі, Лучеську».

Управління культури (720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові внаслідок ...

КОМЕНТАРІ