У Волинській області керівник ковельських міліціонерів прозвітував перед громадою

У Волинській області керівник ковельських міліціонерів прозвітував перед громадою

02.12.14 11:08 0 673
Під час засідання районної ради полковник міліції Іван Тусь проінформував про хід виконання «Комплексної програми профілактики правопорушень і злочинів на 2012-2015 роки» та розповів про позитивні здобутки і прорахунки у службовій діяльності правоохоронців.

Насамперед головний міліціонер району наголосив на результатах роботи підпорядкованих підрозділів щодо запобігання злочинним посяганням проти життя, здоров'я, честі громадян, їх майнових інтересів та ряд інших питань, віднесених до компетенції органів внутрішніх справ.

У доповіді полковник міліції також звернув увагу на проблему пияцтва та алкоголізму у сільській місцевості та розповів про заходи, що проводиться правоохоронцями для подолання таких явищ.

Своєю чергою депутатський корпус та громаду цікавили питання, пов'язані з незаконним обігом підакцизних товарів, реалізацією фальсифікованих алкогольних напоїв, порушення у сфері надрокористування, робота нелегальних пилорам.

– Досягти у вказаних напрямках набагато кращих результатів можливо, якщо нам допомагатиме громадськість, – зауважив Іван Тусь. – Можна впевнено сказати: ми готові працювати ще краще, оперативно реагувати на всі повідомлення про будь-які протиправні діяння. Зауважу: зусилля правоохоронців насамперед спрямовані на забезпечення безпеки і спокою громадян.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: за ...

КОМЕНТАРІ