На Волині землевпорядники надали учасникам АТО 112 земельних ділянок загальною площею 132,4 гектара

На Волині землевпорядники надали учасникам АТО 112 земельних ділянок загальною площею 132,4 гектара

02.12.14 08:07 0 733
На Волині учасникам АТО та членам родин загиблих військових землевпорядники надали 112 земельних ділянок загальною площею 132,4 гектара. З них, 86 – для ведення особистого селянського господарства, 10 – для садівництва та 16 – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Лише землевпорядники Іваничівського району надали учасникам АТО та членам родин загиблих бійців у ході антитерористичної операції 26 земельних ділянок загальною площею 26,04 гектара. У Ківерцівському районі землевпорядники передали у власність учасникам АТО 25 ділянок загальною площею 34,6 га (більшість із них – для ведення особистого селянського господарства), повідомляють у Головному управлінні Держземагентства у області.

Від початку запровадження соціальної ініціативи Держземагентства щодо безоплатної приватизації земельних ділянок до територіальних органів земельних ресурсів та органів місцевого самоврядування надійшло 1835 заяв від учасників АТО та членів їх родин. Наразі прийнято 492 рішення про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення ділянок.

Довідково:

Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав відповідний документ, що посвідчує його участь в антитерористичній операції (посвідчення, довідка, наказ тощо).

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ