В Чернігівській області у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск магістрів

В Чернігівській області у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск магістрів

02.12.14 13:11 0 644
29 листопада, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск магістрів. 84 випускники навчального закладу отримали дипломи найвищого освітньо-кваліфікаційного рівня.

В заходах з нагоди випуску взяли участь заступник Голови ДСНС України Василь Стоєцький, начальник ГУ ДСНС України в Рівненській області Сергій Крук, начальник ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Борис Болібрух, начальник У ДСНС України в Івано-Франківській області Володимир Чернецький та заступник начальника ГУ ДСНС в Львівській області Валерій Глобенко.

Василь Стоєцький від імені Колегії ДСНС України та Голови Сергія Бочковського привітав молодих фахівців із завершенням навчання та отриманням найвищого освітнього рівня магістра. Він вручив випускникам погони лейтенанта, а під час академічної частини випускники отримали дипломи магістрів.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Михайло Козяр: «Найвищі досягнення нашої педагогічної праці – це Ви, майбутні успішні громадяни нашої країни, досконалі професіонали пожежно-рятувальної справи, готові протистояти будь яким загрозам глобалізованого світу, що породили безліч нових ризиків і викликів природніх, суспільно – політичних, екологічних, гуманітарних катастроф. Царина Вашої відповідальності та професійного функціонування це Безпека життєдіяльності». Ректор закликав випускників пам’ятати про головне покликання рятувальників та побажав усім завжди залишатися гуманними, патріотичними та гідними громадянами України.

Після проведення усіх ритуалів та академічних церемоній настоятель Церкви Покрови Пресвятої Богородиці протоієрей о. Роман Великий поблагословив магістрів та окропив їх свяченою водою. Завершились урочистості виконанням студентського гімну «Гаудеамус» хоровим колективом університету разом з усіма присутніми у святковій залі.

Продовжуючи славну традицію випускники вшанували пам’ять Героїв, які врятували світ від найбільшої техногенної катастрофи людства, покладанням квітів до Пам’ятника ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який розташований на території університету.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ