А ви знали, що кожен 10-ий глава держави вчився у Великій Британії

А ви знали, що кожен 10-ий глава держави вчився у Великій Британії

03.12.14 09:39 0 1910
Нове дослідження Британської Ради показало, що кожен десятий з нинішніх глав держав (президентів, прем'єр-міністрів і правлячих монархів) здобув вищу освіту у Великій Британії. А серед тих керівників країн, які навчалися за кордоном, частка тих, хто обрав саме Великобританію ще вище і становить 31 відсоток.

Дослідження також показало, що з кожних 50 тисяч випускників університетів Великобританії, один обов'язково стане главою держави. Це означає, що Великобританія в десять разів частіше дає вищу освіту світовому лідеру, ніж, наприклад, Сполучені Штати, які «роблять» одного світового лідера з 500 тисяч випускників.

Крім глав держав, багато з провідних світових світил науки, мистецтва, бізнесу та громадської діяльності також вчилися у Великобританії.

Чи можете ви уявити себе в класі з лауреатом Нобелівської премії миру Ауном Сан Су Чжи, дизайнером Джиммі Чу, актрисою Парініті Чопра або, наприклад, із співзасновником LinkedIn Рейдом Хоффманом?

Або як щодо відвідування лекцій з колишнім президентом США Біллом Клінтоном, акторами Варуном Дхаваном, Гаель Гарсія Берналь і Крісом Пайном, магнатом Чжаном Синем, або лауреатом Нобелівської премії з літератури Волі Шоїнкою?

Будучи студентом, у Великобританії, ви приєднаєтеся до спільноти талановитих, амбітних людей з усього світу.

Як навчання у Великобританії допоможе вам у досягненні вашої мрії? Гордон Славен, директор з вищої освіти в Британській Раді, говорить: «Навчання у Великобританії пропонує студентам три унікальні переваги - зв'язки, творчість і якість. Будучи студентом у Великобританії, ви будете вчитися у кращих вчених і фахівців у світі - людей, які є істинними піонерами в своїх областях. Чотири з шести найбільших університетів світу знаходяться у Великобританії, і британські кваліфікації визнаються роботодавцями та вченими в усьому світі за їх якість».

Щороку понад 480 тисяч іноземних студентів приїжджають до Великобританії для отримання вищої освіти, приєднуючись до 2 мільйонів місцевих студентів з Англії, Уельсу, Шотландії і Північної Ірландії. «Я знаю, яке захоплююче для всіх життя на території кампуса: обмін ідеями та дружба з представниками інших культур. Це дає всім учням реальну глобальну перспективу, що має життєво важливе значення для бізнесу та кар'єри», - підкреслює представник Британської Ради.

За словами пана Гордона, всім студентам у Великобританії пропонується думати за самих себе - задаватися питанням, чому їх навчають, і слідувати своїм цілям та ідеям. Подібна практика допомагає студентам розвивати сильні дослідницькі навички, і допомагає пояснити, чому Великобританія є таким центром наукових відкриттів і творчості.

Більше про навчання у Великій Британії дивіться за посиланням.
Источник: http://ru.osvita.ua/abroad/higher_school/england/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В результаті аварій,які ...

КОМЕНТАРІ