Влада Волині виставить на земельні торги 109 земельних ділянок для реалізації інвестиційних проектів

Влада Волині виставить на земельні торги 109 земельних ділянок для реалізації інвестиційних проектів

03.12.14 19:55 0 648
У Волинській області відібрано 109 інвестиційно привабливих земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які будуть запропоновані на земельних торгах, для реалізації на цих землях інвестиційних проектів. Про це повідомляє Головне управління Держземагентства у Волинській області.

Як зазначається в повідомленні, відбір ділянок здійснюється фахівцями Головного управління Держземагентства у Волинській області спільно з органами місцевого самоврядування та райдержадміністраціями.

“На в області визначено 109 земельних ділянок несільськогосподарського призначення загальною площею орієнтовно 535 га, перспективних для реалізації інвестиційних проектів: будівництва промислових об'єктів, логістичних центрів, закладів автосервісу, туристичних та рекреаційних об'єктів”, – повідомляє Головне управління Держземагентства.

У ході торгів указані земельні ділянки можуть бути придбані у власність або придбано право оренди на них.

У Головному управлінні Держземагентства в області нагадують, що продаж земель, які перебувають у державній або комунальній власності, запроваджено відповідно до Указу Президента України “Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення” від 19 січня 1999 року № 32/99 задля створення умов для ефективного використання землі, стимулювання підприємницької діяльності, заохочення інвестицій. Об'єктами купівлі-продажу відповідно до цього Указу є земельні ділянки, на яких знаходяться об'єкти нерухомого майна, у тому числі об'єкти незавершеного будівництва та законсервовані об'єкти, які приватизовані або відчужені відповідно до законодавства України.

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові визначили кращі ...
Наступна новина: На Вінниччині стартувала ...

КОМЕНТАРІ