У Волинській області 57 мешканців Турійського краю звернулися до голови облдержадміністрації

У Волинській області 57 мешканців Турійського краю звернулися до голови облдержадміністрації

03.12.14 18:12 0 691
Учора голова облдержадміністрації Володимир Гунчик провів особистий виїзний прийом у Турійську. До нього звернулося 57 жителів району. Зокрема, піднімали питання надання матеріальної допомоги, сприяння у працевлаштуванні, налагодження транспортного зв'язку, виплати заборгованості тощо. Зверталися також із проханням покращити побутові умови проживання. Порушували й проблеми, що стосувалася житлово-комунальної сфери: ремонту та перекриття покрівель.

Йшли мешканці Турійського краю до голови облдержадміністрації не лише з особистим, а й вболівали за соціальні об'єкти. Відтак, було порушено питання щодо завершення капітального ремонту в дошкільному навчальному закладі «Сонечко», що у смт. Турійськ.

- Аби у вересні наступного року садок запрацював, потрібно у судовому порядку змінити підрядника, який взяв аванс у сумі 506 тисяч гривень, а ремонту так і не здійснив. Розірвемо з ним договір, проведемо новий тендер і дитячий заклад буде відремонтовано, - підкреслив Володимир Гунчик.

Також надійшло колективне звернення від жителів району щодо недопущення спорудження автомийки в Турійську. Так, згідно з рішенням селищної ради на земельній ділянці мають звести об'єкт будівництва і торгівлі, але мешканці переконані – там планують автомийку.

- Всупереч прийнятому рішенню селищної ради будувати автомийку там ніхто не буде. Але ви, як громада, завжди повинні відстоювати власні інтереси і не давати можливості посадовій особі зловживати своїми обов'язками. Саме від вас залежить подальший хід вирішення цього питання. Відстоюйте свої законні права, - наголосив голова облдержадміністрації.

За результатами розгляду всіх питань заявникам було надано роз'яснення. Володимир Гунчик доручив керівникам відповідних профільних структур облдержадміністрації та органам місцевої виконавчої влади, аби питання, які належить до їх компетенції, були вирішені у найкоротші терміни.

В той же час кожне проблемне питання буде перебувати й на особистому контролі у голови облдержадміністрації.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У львівських школах ...

КОМЕНТАРІ