Управління охорони здоров’я Луцької міської ради: право вибору лікаря або закладу надається жінці

Управління охорони здоров’я Луцької міської ради: право вибору лікаря або закладу надається жінці

03.12.14 12:14 0 895
В інтернет-виданнях та соціальних мережах розповсюджується неправдива інформація про закриття жіночої консультації комунального закладу «Луцький клінічний пологовий будинок».

Управління охорони здоров'я Луцької міської ради офіційно інформує, що ця інформація є неправдивою, провокативною та не відповідає дійсності.

Управління охорони здоров'я сприяє наближенню акушерсько-гінекологічної допомоги за місцем проживання у межах пішохідної доступності в центрах первинної медико-санітарної допомоги міста, у яких працюють кваліфіковані лікарі-акушер-гінекологи. А тому, відповідно до чинного законодавства, вагітні жінки за їхнім вибором можуть стати на облік для спостереження в лікаря-акушер-гінеколога як за місцем проживання, так і в жіночій консультації, яку ніхто не планував закривати.

Варто зауважити, що це той випадок, коли права жінки навпаки розширюються, а не обмежуються. Право вибору лікаря або закладу надається жінці.

Всі, у кого є сумніви чи запитання з цього приводу, можуть звернутись за роз'ясненням до головного лікаря КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок» Токарчука Михайла Михайловича (тел. 234444) та завідувачки жіночою консультацією Ларіної Любові Федорівни (тел. 232397).

Детальна інформація є також на сайті управління охорони здоров'я Луцької міської ради (http://www.lutskzdorov.org.ua).

Управління охорони здоров'я Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Преимущества ювелирных ...
Наступна новина: У Хмельницькому до 6 років ...

КОМЕНТАРІ