У Луцьку теніс люблять всі

У Луцьку теніс люблять всі

03.12.14 15:16 0 668
27-29 листопада у спеціалізованому залі тенісу настільного Луцької ДЮСШ № 2 комітет по фізичній культурі та спорту провів змагання серед вищих навчальних закладів І-ІІ, ІІІ-IV рівнів акредитації та трудових колективів нашого міста.

Організатори змагань ставили за мету популяризацію і подальший розвитку тенісу настільного серед населення нашого міста, підвищення майстерності мешканців міста, залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом; пропаганду здорового способу життя, а також виявити кращі команди серед учасників у групах змагань Спартакіади міста 2014 року.

Шістнадцять команд-учасниць змагалися за коловою системою. У складі кожної команди виступало по три спортсмена (2 чоловіки та 1 жінка). Ігри відбувалися відповідно до чинних правил гри в теніс настільний до 2-х виграних зустрічей однією з команд.

Головний суддя змагань, суддя національної категорії Євген Демчук зауважив: “Теніс настільний у місті набирає з кожним роком все більшої популярності. Зростає кількість охочих займатися цим видом спорту. Є високі показники в луцьких спортсменів-професіоналів, які гідно представляють наше місто на Всеукраїнських змаганнях. Також у підприємствах, організаціях є люди, які теж люблять цей вид спорту. Проте керівники профспілок ігнорують участь спортсменів в спартакіаді, як наслідок — страждає спортивно-масова робота”.

За результатами триденної запеклої боротьби серед ПТНЗ та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації перемогла команда Луцького педагогічного коледжу. Друге місце у команди технічного коледжу Луцького національного технічного університету, а третє — у команди коледжу технологій та бізнесу Волинського національного університету імені Лесі Українки.

У групі вищих навчальних закладів ІІІ - IV рівнів акредитації перемогла команда Луцького національного технічного університету. Друге — у команди Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, а трійку лідерів замкнула команда Академії рекреаційних технологій і права.

Серед підприємств, установ, організацій перемогла команда ТОВ “Кромберг енд Шуберт Україна”, у складі якої брав участь у змаганнях директор підприємства Славомір Качмарек. Друге місце виборола команда СП ТзОВ “Модерн-Експо”, а третє — ДКП “Луцьктепло”.

На завершення команди були нагороджені дипломами від організаторів змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ