На Житомирщину надійшли перші субвенції за грудень

На Житомирщину надійшли перші субвенції за грудень

03.12.14 12:07 0 811
Місцеві бюджети Житомирщини продовжують отримувати субвенції з державного бюджету. Про це йдеться у повідомленні департаменту фінансів облдержадміністрації. 1 грудня цього року 1 453 151,56 грн. було спрямовано на надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

14600 грн. надійшло на придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров'я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії, 752600 грн. – на придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги, а 856200 грн. – на часткове відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

Окрім цього, в область надійшла додаткова дотація з державного бюджету для вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 3630100 грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дільничні інспектори ...
Наступна новина: Преимущества ювелирных ...

КОМЕНТАРІ