Житомирські міліціонери провели відпрацювання обласного центру

Житомирські міліціонери провели відпрацювання обласного центру

03.12.14 11:07 0 670
Упродовж трьох днів працівники міліції провели низку оперативно-профілактичних заходів на території обласного центру. Основною метою такого відпрацювання стало попередження скоєння правопорушень, від яких найчастіше потерпають житомиряни.

Як повідомив т.в.о. начальника Житомирського МВ УМВС Микола Бовсуновський, правоохоронці спрямували свої зусилля передусім на профілактику скоєння вуличних правопорушень, зокрема пограбувань та крадіжок майна громадян, у тому числі й з автотранспорту, залишеного на ніч у дворах будинків тощо.

Вулиці міста патрулювали понад 100 правоохоронців та близько 20 членів громадських формувань з охорони громадського порядку. У вечірній та нічний час до заходів долучалися додаткові наряди, до складу яких увійшли спецпризначенці та інспектори патрульної служби.

Серед практичних результатів – вилучення з незаконного обігу наркотичних засобів та боєприпасів. Так, близько півночі 30 листопада на одній з вулиць обласного центру працівники міліції зупинили автомобіль ГАЗ-24, яким керував 32-річний житель Житомирського району. Під час огляду в салоні було виявлено предмет, схожий на артилерійський снаряд. Нині за вказаним фактом проводиться перевірка.

Щодо виявлених порушень адміністративного законодавства, то, у більшості, це дрібне хуліганство, розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, вчинення насильства в сім'ї. Дільничними інспекторами міліції складено близько 60 протоколів, за якими винуватців буде притягнено до адмінвідповідальності.

Окремо міліціонери провели профілактичну роботу з особами, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ, перевіривши їх і за місцем проживання, і роботи.

Працівники ДАІ свої зусилля спрямували на безпеку дорожнього руху, а, зважаючи, що тривали вихідні дні, посилили контроль за водіями, котрі після відвідання розважальних закладів сідали за кермо. Як результат, було затримано двоє житомирян, які дозволили собі керувати автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Ще 23 керманича притягнено до відповідальності за інші порушення Правил дорожнього руху.

Як зазначив заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки Юрій Лебідь, такі заходи дозволяють позитивно вплинути на загальну оперативну обстановку в місті, а відтак будуть проводитись й в інших населених пунктах Житомирщини.

Наталя Тимчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ