В Житомирській області іршанські правоохоронці разом з громадою викрили нарколюбителя

В Житомирській області іршанські правоохоронці разом з громадою викрили нарколюбителя

03.12.14 10:04 0 669
Під час патрулювання селища працівники Володарсько-Волинського РВ УМВС разом з членами громадського формування «Дозор» затримали місцевого жителя, який ніс у сумці наркотичну сировину та засоби для виготовлення опію.

Перевіривши за місцем проживання чоловіка, який перебував на обліку в міліції, правоохоронці та добровільні помічники вже виходили з під'їзду, коли помітили чоловіка з чималою сумкою в руках. Коли міліціонери запитали у нього, чи не переносить той, бува, заборонені речі, перехожий помітно занервував.

Коли ж правоохоронці запропонували чоловікові показати вміст сумки, він раптом витягнув з кишені медичний шприц та спробував пожбурити подалі. Втім, це йому не вдалося.

Працівники слідчо-оперативної групи райвідділу вилучили у чоловіка 2 шприци, паперовий згорток з сухою подрібненою рослинною масою, пластмасову пляшку з рідиною. В його сумці був також металевий посуд та м'ясорубка.

Власник цього «нарко-набору», 34-річний місцевий житель, зізнався, що дійсно зберігав наркотичні засоби, які періодично вживає. За поясненням чоловіка, посуд він використовував для приготування наркотиків.

Усе вилучене було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, працівники міліції встановлюють походження наркотичних засобів та з'ясовують, чи не причетний чоловік до їх розповсюдження.

Відповідно до законодавства незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту караються штрафом або виправними роботами, або арештом, або обмеженням волі на строк до 3 років, або ж позбавленням волі на той самий строк.

Оксана Кочарян,

Володарсько-Волинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські волонтери ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ