На Буковині працівники міліції викрили мисливця за чужим майном

На Буковині працівники міліції викрили мисливця за чужим майном

03.12.14 19:18 0 654
Після дружніх посиденьок хлопець не дорахувався запчастин у власному автомобілі. Молодик одразу звернувся за допомогою до працівників міліції.

На місце події виїхали працівники Новоселицького райвідділу міліції Чернівецької області. Правоохоронці опитали місцевих мешканців та потерпілого. І завдяки наполегливим та рішучим діям співробітників міліції вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 19-річний мешканець села Чорнівка, сусід знайомої потерпілого.

Як з'ясувалось, хлопець приїхав до дівчини в гості на авто. Залишивши свій автомобіль на подвір'ї знайомої, він попрямував до будинку. Близько одинадцятої години вечора до парочки приєднався сусід. Коли вже «вечорниці» закінчилися, гість попрощався та пішов додому.

Але припаркований на подвір'ї автомобіль привернув його увагу. Не гаючи часу, молодик заліз у транспортний засіб і викрав акумулятор, авто магнітолу та кришку переривача-розподільника та чкурнув подалі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ