В Чернівецькій області рятувальників навчали правилам безпеки соціальних працівників

В Чернівецькій області рятувальників навчали правилам безпеки соціальних працівників

03.12.14 11:42 0 640
Працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проводять активну роз’яснювальну роботу з метою запобігання виникнення пожеж в домівках громадян. З настанням холодної погоди кількість виникнення пожеж у житловому секторі значно збільшується. Часто біда трапляється в оселях малозабезпечених та людей похилого віку. Саме тому, особливу увагу приділяється роз’ясненню правил пожежної безпеки соціально незахищеним верствам населення. Цю роботу рятувальники проводять у тісній співпраці із різними організаціями та установами. Так працівники Кіцманського районного відділу Управління ДСНС у Чернівецькій області взяли участь у семінарі Кіцманського територіального центру соціального обслуговування населення, на якому були присутні працівники Управління праці та соціальні працівники, які здійснюють нагляд за особами похилого віку на дому.

В ході зустрічі, рятувальники ознайомили присутніх із статистикою виникнення пожеж та їхніми причинами у Чернівецькій області, закцентували увагу присутніх на тому, що з початком холодної пори року кількість пожеж різко збільшується через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки під час користування пічним опаленням та електрообігрівальними приладами. Окрім цього, рятувальники нагадали основні правила пожежної безпеки, вручили учасникам семінару пам’ятки і листівки з правилами пожежної безпеки та здійснили додаткові інструктажі щодо дій у випадку виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події. «Наші підопічні потребують постійної підтримки та допомоги. Тому дуже важливо, щоб соціальні працівники, які доглядають за особами похилого віку на дому, проводили з ними роз’яснювальну роботу щодо важливості повсякденного дотримання правил пожежної безпеки. В цій роботі нам постійну допомагають рятувальники. Спільно з ними ми організовуємо різноманітні заходи та рейди і спільними зусиллями намагаємося запобігти можливій біді» – розповідає Руслана Грицик, начальник Кіцманського територіального центру соціального обслуговування населення.

Насамкінець заходу, було вирішено питання про організацію проведення спільних рейдів співробітників Управління ДСНС України у Чернівецькій області та соціальних працівників у населених пунктах Кіцманського району.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Рівненщина: ...

КОМЕНТАРІ