Буковинські правоохоронці встановили особи зухвалих хуліганів

Буковинські правоохоронці встановили особи зухвалих хуліганів

03.12.14 16:39 0 680
Молодики практикували показувати свій «авторитет» за допомогою кулаків. І ось одного вечора їм знову закортіло побешкетувати.

Аби залишитись невпізнаними, зловмисники на обличчя наділи маски та почали розгулювати селом у Новоселицькому районі. Побачивши 16-річного хлопця, зухвалі хулігани забули все на світі та без причини та пояснень почали гамселити його, не задумуючись про наслідки та про те, що вони можуть відповідати за свої вчинки перед Законом.

Аби встановити особи зухвалих зловмисників, працівники міліції провели ряд оперативних заходів. Міліціонери опитали місцевих мешканців, котрі розповіли, що бачили підозрілих молодиків неподалік скоєння злочину.

Отримана інформація допомогла правоохоронцям знайти хуліганів. Ними виявилися четверо мешканців села Котелеве. Окрім того, двоє з них раніше притягалися до кримінальної відповідальності. Чоловіки визнали свою вину.

Стосовно зловмисників відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ