На Вінниччині міліціонери затримали крадіїв дизельного пального

На Вінниччині міліціонери затримали крадіїв дизельного пального

03.12.14 14:54 0 645
У Козятинському районі міліціонери та охоронники цукрового заводу по «гарячих слідах» затримали двох чоловіків, які викрали більше 300 літрів дизельного пального з заводської заправки.

Вночі до чергової частини Козятинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від охоронців цукрового заводу, про те, що на воротах заправки даного підприємства зірвані навісні замки. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна группа міліції.

Як з'ясувалось, крадіжку пального з заправки підприємства намагалися скоїти двоє невідомих чоловіків. Одного з крадіїв, 28-річного жителя Вінницького району, охоронники затримали, а інший втік з місця події.

У зловмисника виявили понад 300 літрів пального, розлитого у 20 та 10-літрові каністри.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами міліціонери встановили та затримали спільника крадія. Ним виявився раніше судимий непрацюючий 26-річний житель одного з сіл району. Зі слів затриманого стало відомо, що викрадене дизпаливо вони планували продати.

По даному факту слідчим відділенням Козятинського РВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Козятинський РВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ