В Закарпатській області мукачівські правоохоронці зустрілись зі школярами

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці зустрілись зі школярами

03.12.14 10:40 0 641
Чергова зустріч правоохоронців зі старшокласниками відбулась у загальноосвітній школі с.В.Коропець Мукачівського району. Правоохоронці з школярами говорили про здоровий спосіб життя, поведінку школярів та недопущення насильства у сім'ї.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції прочитали лекцію, присвячену кримінальній і адміністративній відповідальності неповнолітніх за вчинення правопорушень та відповідальності батьків за невиконання батьківських обов'язків. Ознайомили підлітків з поняттями злочину та відповідальності, адміністративного правопорушення та відповідальності за його вчинення. Розповіли, як працює міліція в цілому, та зупинилися на проблемних питаннях.

Як розповідають педагоги, учнівська молодь – більш сучасна, інакша як була колись. Підлітки, з якими завжди було важче працювати, занадто розковані, всі з мобільними телефонами, планшетами. Серед школярів закладу є й такі, які найбільше порушують дисципліну в школі. Тож правоохоронці міськвідділу Марина Ільтьо та Віталій Кучера з цими підлітками провели профілактичну бесіду щодо недопущення такої поведінки в навчальному закладі, про відповідальність за пропуск уроків чи дрібного бешкетування у стінах школи.

«Такими бесідами ми намагаємося охопити майже всі школи міста і району, щоб максимально підготувати підростаюче покоління до вступу в доросле життя і ознайомити їх з правами та обов'язками, - зазначає начальник кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції Василь Соскіда. – Отже, подібні зустрічі будемо проводити і надалі».

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Післявоєнне життя ...
Наступна новина: Впродовж місяця зарплатні ...

КОМЕНТАРІ