Ужгородські міліціонери викрили злочинну діяльність одесита

Ужгородські міліціонери викрили злочинну діяльність одесита

03.12.14 15:51 0 695
До обласного центру непроханий гість краю приїхав кілька днів тому – на екскурсію. Коли у молодого чоловіка закінчилися кошти, вирішив добути їх злочинним шляхом...

Вчора із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 55-річна ужгородка, приватний підприємець. Жінка повідомила, що невідома особа шляхом розбиття скла на дверях належного їй кіоску, проникла в середину, звідки викрала – картки поповнення різних мобільних операторів на суму 1200 гривень, тютюнові вироби на суму 6000 гривень, грошові кошти, солодощі та запальнички. Своїми діями зловмисник завдав потерпілій збитків на суму близько 8200 гривень.

Варто відзначити, що завдяки злагодженим та професійним діям працівників карного розшуку міськвідділу міліції зловмисника було знайдено за гарячими слідами. Ним виявився 29-річний житель Одеської області. Свою вину непроханий гість краю повністю визнав.

Молодий чоловік говорить, що на крадіжку його підштовхнула відсутність грошей. «В Ужгород приїхав на екскурсію. Коли гроші закінчилися, вирішив підзаробити... Спосіб обрав швидкий і не трудомісткий, адже для скоєння такого злочину багато розуму не потрібно. До кіоску проник пізно вночі. Викрав тільки те, що зміг за один раз винести. За гроші – зняв номер в готелі, частину солодощів з'їв, а решту викраденого, вилучили правоохоронці».

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Лучани,які обікрали ...

КОМЕНТАРІ