В Закарпатській області свалявська міліція менш ніж за добу розкрила жорстоке вбивство

В Закарпатській області свалявська міліція менш ніж за добу розкрила жорстоке вбивство

03.12.14 21:24 0 817
Колишній морський піхотинець під час пиятики професійними ударами ножа ледь не відрізав голову товаришу по чарці, а далі намагався приховати сліди вбивства.

Днями до чергової частини Свалявського РВ УМВС надійшло повідомлення від фельдшера с.Сасівка Свалявського району про виявлення ним трупа місцевого мешканця зі слідами ножового поранення в області шиї.

На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група, керівник Свалявського райвідділу підполковник міліції Валерій Мишанич, його заступники. З Ужгорода приїхав заступник начальника УМВС області полковник міліції Василь Русин.

Убитим виявився 53–річний місцевий мешканець. Правоохоронці ретельно вивчили обставини події, почали відпрацьовувати різні версії скоєння цього вбивства. Було перевірено підобліковий елемент, здійснено подворовий обхід мешканців села та інші оперативно-розшукові заходи.

І от завдяки проведеній роботі в поле зору правоохоронців потрапив місцевий 54– річний мешканець, колишній морський піхотинець. Останній мав конфлікт з померлим та перебував з ним в неприязних відносинах. Як з'ясували правоохоронці, того дня чоловіки разом випивали горілку, а далі почали сваритись, згадавши давню неприязнь один до одного. В ході сварки вбивця схопив у руки ніж і завдав ним жертві смертельних поранень. Удари були настілки сильними й професійними, що ніж практично відчленив голову від тулуба…

Оговтавшись, вбивця спробував приховати сліди вбивства, зокрема змив кров, а далі мав намір втекти з села. Проте на заваді цьому стали міліціонери. На даний час зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК за підозрою у вчиненні навмисного вбивства.

Керівник свалявської міліції Валерій Мишанич подякував своїм колегам за пророблену роботу, відзначивши, що менше доби знадобилось свалявським правоохоронцям, аби розкрити дане жорстоке вбивство.

Сергій Кубаш,

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді відбудеться ...
Наступна новина: Интернет магазин Арум

КОМЕНТАРІ