На Хмельниччині рятувальники навчались ліквідовувати пожежу на хімічно-небезпечному підприємстві

На Хмельниччині рятувальники навчались ліквідовувати пожежу на хімічно-небезпечному підприємстві

03.12.14 11:10 0 676
Днями на території підприємства ТОВ «Модуль-Україна», що в м. Кам’янець-Подільський відбулось комплексне тактичне навчання з ліквідації умовної пожежі у виробничому приміщенні цеху полімерних покриттів. До навчання долучилися пожежно-рятувальні підрозділи другого державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та аварійні служби міста.

За тактичним задумом, під час приготування розчину для смоління покрівлі цеху фарбування рулонного металу стався розрив шва, що був зварений. Внаслідок події розчин розлився площею 110 кв. м та зайнявся від відкритого вогню.

За підвищеним номером виклику до місця події прибуло три пожежно-рятувальних відділення, які швидко ліквідували загорання та евакуювали людей. «Потерпілим» відразу ж надали невідкладну допомогу та передали лікарям «швидкої». Крім того, під час навчання відпрацьовували свої дії за призначенням працівники аварійних служб. Зокрема, правоохоронці оперативно перекрили автомобільний рух та забезпечили безперешкодний проїзд спецавтомобілів до місця події, працівники аварійної газової служби перевірили рівень загазованості території та провели відключення об’єкту від газопостачання, а аварійна бригада електромереж припинила подачу електроенергії до місця аварійно-рятувальних робіт.

У цілому, під час навчання була відпрацьована тактика гасіння пожежі на хімічно-небезпечному об’єкті, учасники вдосконалили вміння і навички, що необхідні для ліквідації подібної надзвичайної ситуації.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дмитро Загарія особисто ...

КОМЕНТАРІ