На Хмельниччині завершується будівництво нової державної пожежно-рятувальної частини

На Хмельниччині завершується будівництво нової державної пожежно-рятувальної частини

03.12.14 10:16 0 637
2 грудня начальник Головного управління ДСНС Борис Болібрух особисто перевірив хід проведення будівельних та оздоблювальних робіт 38-ї державної пожежно-рятувальної частини, що будується у смт. Сатанів Городоцького району.

Відкриття підрозділу, що зводиться за усіма європейськими стандартами, планується у другій декаді грудня цього року. Частина обслуговуватиме санаторно-курортний комплекс, що наразі будується. Не зважаючи на те, що здачу в експлуатацію об’єкту відтермінували до 2016 року, пожежно-рятувальний підрозділ стоятиме на сторожі громади містечка від пожеж та надзвичайних ситуацій. Проект комплексу називають взірцем залучення інвестицій у наш край, тому й пожежно-рятувальний підрозділ споруджується за кошти інвестора відповідно до підписаної тристоронньої угоди між Головним управлінням ДСНС України у Хмельницькій області, Аварійно-рятувальним загоном спеціального призначення та інвестором.

Наразі тривають оздоблювальні роботи спорудженої будівлі частини на 2 виїзди, підведені комунікації та зв’язок, проводиться благоустрій території, монтуються меблі та відповідне обладнання.

35 рятувальників, які незабаром стануть до чергування у новозбудованій частині, завершили професійно-технічне навчання на навчальному пункті Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області. Для них будуть створені всі умови для тренування, служби і відпочинку, а також обладнані просторі кабінети, зручні караульні приміщення, навчальні класи тощо.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Боротьба з корупцією ...

КОМЕНТАРІ