психологи ДСНС надали допомогу тимчасово переселеним мешканцям Сходу України

психологи ДСНС надали допомогу тимчасово переселеним мешканцям Сходу України

03.12.14 08:33 0 673
Психологи Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області спільно з працівниками соціального захисту та Управлінь сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрацій продовжують надавати психологічну допомогу мешканцям Сходу України, а також допомагають вирішували інші життєві проблеми.

Днями психологи-рятувальники надали консультаційну та психологічну допомогу сім’ї з м. Ясинувата Донецької області, яка поселилася на території Центру допомоги людям похилого віку в с. Михайлівка Ярмолинецького району. Сім’я виховує двох діточок 2013 та 2014 року народження та утримує хвору 75-річну бабусю-інваліда. Наразі родина має все необхідне для безпечного та комфортного проживання.

З родиною тимчасових переселенців фахівці ДСНС провели психологічні бесіди, під час яких виявили певні проблеми, пов’язані з негативним психоемоційним станом та труднощами адаптації до нових умов проживання. З людьми була проведена індивідуальна робота щодо стабілізації їх психологічного стану.

Всебічна підтримка людей, які переміщені з місць проведення антитерористичної операції, в тому числі й психологічна, вкрай необхідна для їх адаптації до нових умов життєдіяльності та буде здійснюватись й надалі.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ