Начальник Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області зустрівся з курсантами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Начальник Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області зустрівся з курсантами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

03.12.14 12:48 0 671
28 листопада в Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулася зустріч начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області полковника служби цивільного захисту Бориса Болібруха з курсантами, які направлялися на навчання з Хмельницької області, з метою підвищення якості підготовки кадрів для органів і підрозділів цивільного захисту.

Під час зустрічі обговорювалися питання щодо подальшого проходження служби курсантами в пожежно-рятувальних підрозділах Хмельниччини. Борис Болібрух ознайомився зі станом успішності, дисципліни, умовами проживання та навчання курсантів, вислухав побажання щодо подальшого місця проходження служби випускників. Крім того, Борис Васильович акцентував увагу на актуальності вивчені курсантами іноземних мов та зазначив, що Головне управління ДСНС України у Хмельницькій області тісно співпрацює з польськими колегами у сфері цивільного захисту, що дає можливість українським рятувальникам ознайомитися з організацією і функціонуванням Державної Пожежної Служби Республіки Польща та національної системи порятунку і пожежогасіння. Неодноразово рятувальники Хмельниччини брати участь у навчальному стажуванні на базі профільних навчальних закладів та пожежних частин сусідньої країни.

Наостанок Борис Васильович зауважив, що від професійної майстерності та компетентності курсантів у найближчому майбутньому залежатиме збереження життя людей, матеріальних цінностей під час пожеж та надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ