Херсонські активісти приїхали до Львова – долати негативні стереотипи

Херсонські активісти приїхали до Львова – долати негативні стереотипи

03.12.14 12:25 0 634
Журналісти, блогери, волонтери і громадські активісти з Херсонської області приїхали до Львова для налагодження співпраці з львів'янами і напрацювання спільних проектів.

Про ініціативу «Таврійський десант» на прес-конференції розповіли херсонські громадські діячі Алла Дігтяренко, Оксана Жіляєва, Сергій Кліщевський, Юрій Гора, Петро Лелеко. Ініціатори заходу – громадська організація «Таврійський край», Центр інформаційних досліджень «Меридіан».

Раніше, у квітні цього року, група львів’ян уже відвідала Херсонщину з«Пасхальним десантом», а в серпні відбулась акція «Пізнай південь України», під час якої львів’яни побували у трьох районах Херсонщини.

Як кажуть активісти, мета «Десанту» – подолати ті негативні стереотипи, які все ще побутують щодо різних регіонів України і роз’єднують їх. І причина такого негативу й настороженості якраз у тому, що різні регіони дуже мало знають одне про одного.

Під час дводенного перебування у Львові херсонські активісти вже провели ряд зустрічей з представниками громадських організацій і напрацювали кілька ідей для спільних проектів. Зокрема, вони планують координувати зусилля з львівським активістами у справі допомоги армії, а також допомоги переселенцям.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині родини ...
Наступна новина: Директор Світового Банку ...

КОМЕНТАРІ