В Івано-Франківську за підтримки конкурсу міської ради у будинку по вулиці Тарнавського 11 здійснено поточний ремонт покрівлі

В Івано-Франківську за підтримки конкурсу міської ради у будинку по вулиці Тарнавського 11 здійснено поточний ремонт покрівлі

03.12.14 17:19 0 679
У Івано-Франківську добігає кінця реалізація проектів переможців міського конкурсу розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства

Уже третій рік поспіль в Івано-Франківську за підтримки міської ради проходить міський конкурс проектів та програм. Завдяки участі у конкурсі ініціативні мешканці та громадські організації мають змогу втілювати свої проекти за фінансової підтримки міської ради.

Цією можливістю скористались і жителі будинку по вул. Тарнавського 11.

Перемігши у конкурсі проектів та програм ОСББ «Акація ІФ», яка є управителем будинку по вул. Тарнавського 11, отримала від міської ради 15 тис. грн. на проведення поточного ремонту покрівлі будинку. За умовою співфінансування мешканці долучили і 5 тис. грн. власних коштів.

У зв'язку з тим, що будинок зведено ще на початку ХХ століття й з того часу не проводилось ремонту покрівлі, вона перебувала у дуже поганому стані. Покрівля будинку поволі протікала призводячи й до руйнації стін та балок, а тому відкладати на пізніше проведення ремонту було вже неможливо. До того ж, будинок є пам'яткою архітектури місцевого значення.

У результаті участі мешканців будинку у конкурсі вдалось замінити старі й прогнивші балки на нові та замінити дірявий шифер на металочерепицю.

Як зазначає секретар міської ради Микола Вітенко – мешканці будинку по Тарнавського 11 продемонстрували чудовий приклад того, як можна вирішувати нагальні та важливі проблеми й малоквартирних будинків. Адже самостійно профінансувати ремонт покрівлі мешканцям було б вкрай важко.

Зараз жителі будинку дуже задоволені своєю участю у конкурсі проектів та висловлюють свою вдячність всьому депутатському корпусу міської ради за проведення такого конкурсу й безпосередньо за підтримку їх ОСББ.

Ось так виглядає відремонтована покрівля будинку

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Заступник голови ...

КОМЕНТАРІ