Злодійкуватий івано-франківець без перешкод ставав власником чужих мобільників,гаманців та документів

Злодійкуватий івано-франківець без перешкод ставав власником чужих мобільників,гаманців та документів

03.12.14 14:04 0 676
Незважаючи на те, що чоловікові лише 27 роки він уже встиг відчути смак життя в ізоляції від суспільства, тобто раніше судимий. Але, вочевидь, нестримна тяга до чужого в черговий раз наштовхнула чоловіка на злочинний шлях.

Спочатку до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернулась 23-річна франківчанка та розповіла, що з її квартири зникла жіноча сумка з документами та особистими речами.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний раніше судимий житель обласного центру. Водночас міліціонери з'ясували, що злодійкуватий молодик серед білого дня зайшов в один із під'їздів новобудови і побачив, що вхідні двері квартири відчинені. Злодій не зміг встояти, тож скористатися цією нагодою - брав все, що лежало в коридорі.

Користуючись необачністю громадян, зловмисник без перешкод ставав власником чужих мобільних телефонів, гаманців та документів. Івано-франківець викрадені мобільні телефони збував на ринку, а непотрібні йому викрадені речі викидав.

Напередодні він пограбував 29-річного приїжджого чоловіка, відібравши в нього немалу суму грошей та засіб стільникового зв'язку.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.186 «Грабіж» та ч.3. ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

Міліція в черговий раз застерігає, не забувайте зачиняти вхідні двері свого помешкання, стежте за своїми речами та будьте уважні. Пам'ятайте, що ласі до чужого громадяни скористаються найменшим шансом, щоб заволодіти Вашим майном.

Марина Матійчук,

Івано-Франківський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівництво ПАТ ...
Наступна новина: З України примусово ...

КОМЕНТАРІ