Дільничні інспектори міліції Івано-Франківська затримали крадія будинкових електролічильників

Дільничні інспектори міліції Івано-Франківська затримали крадія будинкових електролічильників

03.12.14 12:03 0 645
Правоохоронці міськвідділу внутрішніх справ викрили та затримали особу, яка заподіяла збитків комунальним організаціям обласного центру.

Чоловік обрав як джерело отримання коштів демонтаж вимірювального обладнання, яким оснащені багатоповерхівки. Як наразі відомо, підозрюваний встиг викрасти понад 25 будинкових лічильників.

При обстеженні місць скоєння злочинів, а також аналізі обставин та способу демонтажу лічильників правоохоронці мали підстави припускати, що до цього може бути причетний фахівець, обізнаний з монтажною справою.

Під час спілкування з мешканцями будинків, де були викрадені лічильники, міліціонери здобули певну інформацію про прикмети ймовірного зловмисника.

«У ході відпрацювання міста Івано-Франківська дільничні інспектори міськвідділу міліції встановили особу шкідника, а відтак затримали раніше судимого 56-річного івано-франківця, якого мають підстави вважати причетним до цих злочинів. На його рахунку десяток епізодів», - зазначив начальник відділу дільничних інспекторів міліції Ігор Полив'яний.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Доречно зауважити, що за результативну роботу з розкриття цих злочинів правоохоронцям подякував міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус та висловив сподівання й на подальші успіхи працівників міліції у викритті зловмисників, які псують та викрадають комунальне майно.

Марина Матійчук,

Івано-Франківський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ