На Львівщині двоє неповнолітніх ошукали свого товариша

На Львівщині двоє неповнолітніх ошукали свого товариша

03.12.14 15:58 0 713
Дрогобицькі працівники міліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України.

До працівників Дрогобицького райвідділу міліції звернувся місцевий мешканець із заявою про те, що двоє його товаришів, зловживаючи довірою забрали у нього мобільний телефон марки «Fly». Сума завданих збитків становить більше тисячі гривень.

Як з'ясувалось, того ж дня телефон потерпілого, зловмисники здали у ломбард, виручені гроші потратили на власні потреби. Згодом, шахраї ошукали хлопця вдруге. Для того, щоб «нібито» забрати телефон з ломбарду вони виманили у заявника ще 450 гривень. Ні грошей, ні телефону потерпілий так і не отримав.

«Отримані кошти зловмисники також привласнили та використали у власних корисливих цілях, завдавши матеріальної шкоди потерпілому на загальну суму понад тисячу гривень»,- розповіла працівник СВ Дрогобицького МВ, капітан міліції Ірина Возняк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.190 КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строку від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталі Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани,які обікрали ...
Наступна новина: Чернігів: Подолання ...

КОМЕНТАРІ