У Львові визначили кращі куточки безпеки життєдіяльності

У Львові визначили кращі куточки безпеки життєдіяльності

03.12.14 19:53 0 677
Починаючи з того моменту, як дитина робить перші кроки, вона зазнає впливу небезпечних факторів. Небезпеки підстерігають малюків практично на кожному кроці: від електричних, газових приладів та пустощів із сірниками – удома, під час прогулянок на вулиці, при використанні піротехнічних, вибухонебезпечних предметів, та багатьох інших ситуацій, що можуть призвести до біди.

Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях. Навчати дитину правильно діяти у екстремальних ситуаціях повинні, звичайно, першочергово батьки. Але не можна забувати про важливість впливу у цьому питанні навчальних закладів, вчителів та оточення.

Саме з метою виховання культури безпеки серед молоді, у освітніх закладах створюють куточки безпеки. Вони мають бути доступними для дітей, нести інформативний характер та бути візуально цікавими.

Вже традиційно у місті Львові відбувся конкурс-огляд куточків безпеки життєдіяльності освітніх закладів. До складу журі увійшли представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державтоінспекції та ЛМКМЦ «Галицьке юнацтво». Першочергову увагу члени журі звертали саме на доступність, інформаційну насиченість та презентабельність стендів.

Кожна школа підійшла до вирішення цього завдання індивідуально та творчо. У результаті довгих обговорень та детальних оглядів, переможців все ж визначили. Найкращими визнано куточки у СЗШ I ст. №53, друге місце посіла СЗШ № 98, третє - СЗШ №17.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Влада Волині виставить на ...

КОМЕНТАРІ