Львівські рятувальники долучилися до проведення акції «Я - захисник Вітчизни»

Львівські рятувальники долучилися до проведення акції «Я - захисник Вітчизни»

03.12.14 08:48 0 680
Львівські рятувальники спільно із громадським формуванням "Народна Самооборона" та Сихівською районною організацією політичної партії "Удар" провели навчальні змагання «Я - захисник Вітчизни» для учнів 10 – 11 класів.

Проходили навчання у Сихівському лісопарку. Тут фахівці пошуково-рятувальної частини загону технічної служби ГУ ДСНС у Львівській області облаштували переправу через непрохідні елементи ландшафту (яри, річки, провалля тощо). Молоді хлопці та дівчата вправлялися у подоланні перешкод та вчилися долати труднощі – як вольові, так і фізичні.

Організатори навчань провели слухачам лекцію з військової підготовки, та навчали основам самозахисту. В умовах ведення бойових дій важливим є вмінням надати правильну медичної допомоги. Школярів цьому тут також навчали, а ще ознайомили із різноманіттям військової амуніції.

Отримані знання старшокласники практично засвоїли, вправляючись у проходженні лінії перешкод та спортивному орієнтуванні.

Аби підтримати моральних дух підлітків, запрошені на захід учасники Майдану та антитерористичної операції, поділилися своїми спогадами і надали мудрі настанови. По завершенню такого активного дня, усіх учасників почастували смачними стравами польової кухні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В облдержадміністрації ...
Наступна новина: Три «замінування» органів ...

КОМЕНТАРІ