Дмитро Загарія особисто перевірить сторінки начальників райвідділів міліції Львова та області у мережі Facebook

Дмитро Загарія особисто перевірить сторінки начальників райвідділів міліції Львова та області у мережі Facebook

03.12.14 11:14 0 674
За словами головного міліціонера Львівщини, сторінка у Facebook має бути офіційним способом комунікації між мешканцями районів та начальниками райвідділів міліції. Громадські активісти та мешканці повинні мати можливість звернутись до правоохоронців у соцмережах, розповісти про свої проблеми і отримати відповідь.

«Тому нагадую усім начальникам – сторінки повинні бути, вони повинні бути «живими» і люди повинні отримувати через них відповіді на свої запитання», - заявив начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

На багато керівників підрозділів міліції Львівщини вже мають свої сторінки у соцмережах та активно спілкуються з мешканцями.

«В основному люди звертаються зі скаргами та проблемами. Скаржаться на порушення спокою у районі, на незаконну торгівлю алкоголем, незаконні будівництва. Намагаюсь реагувати на усі такі повідомлення, реєструю їх відповідно до законодавства, хоча на те щоб відповісти усім, часу вистачає не завжди», - розповів начальник Франківського райвідділу міліції ЛМУ підполковник міліції Роман Гранківський.

«Хочу також звернутись до усіх користувачів соцмереж у Львові та в області з проханням активніше заходити на сторінки міліцейських начальників і в такий спосіб доводити до них свої пропозиції та інформувати про свої проблеми. А якщо у когось з них сторінка не працює, або начальник не реагує, можете у такий самий спосіб повідомляти про це мене. Я зареєстрований у соціальній мережі Facebook і на ваші звернення буду реагувати», - зазначив Дмитро Загарія.

Нагадаємо, вказівку про те, що керівники підрозділів міліції Львівщини повинні комунікувати з мешканцями районів через соцмережі, Дмитро Загарія дав ще на початку літа. Тим самим головний міліціонер Львівщини підтримав ініціативу громадських активістів та представників експертних груп, котрі займаються реформуванням міліції. Одні з перших «львівських міліцейських» сторінок у мережі Facebook – це «Дмитро Загарія» та «Міліція Львівщини», у яких станом на близько чотирьох тисяч друзів.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ