У Рівненській області вогнеборці врятували від знищення вогнем дерев’яний житловий будинок

У Рівненській області вогнеборці врятували від знищення вогнем дерев’яний житловий будинок

03.12.14 08:03 0 611
01 грудня о 13:52 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві за адресою село Великий Олексин.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне. Через сильне задимлення в жиловому будинку рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. За лічені хвилини вогнеборці знайшли осередок займання та ліквідували пожежу. Будинок був врятований. Вогонь пошкодив 1,5м2 дерев’яної підлоги в одній з кімнат. Причина пожежі встановлюється.

Головне управління ДСНС в області застерігає мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті. Не допускайте використання для обігріву приміщень несертифікованих та саморобних нагрівальних приладів, газових кухонних плит. В разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були встановлені таким чином, щоб уникнути перекидання, обмежте доступ до них дітей.

ДПРЧ-2 ДПРЗ-3 ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ