У Рівненській області рятувальники ліквідували пожежу у житловому будинку

У Рівненській області рятувальники ліквідували пожежу у житловому будинку

03.12.14 14:38 0 610
01 грудня об 11:45 до Служби порятунку за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в місті Дубно по вулиці Тихій. В оселі прожаває дві сімї. Сповістили вогнеборців про загорання сусіди, котрі побачили дим, що виходив з будинку. На місце події негайно виїхав черговий караул 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що вогонь охопив перекриття будинку. Рятувальники негайно подали на ліквідацію пожежі один водяний ствол. Вогонь швидко вдалося приборкати та не допусти його розповсюдження на усе помешкання. О 12:00 пожежа була локалізована, а о 12:25 повністю ліквідована. Ніхто з мешканців не постраждав. Житло було врятоване.

Вогнем пошкоджено 5м2 перекриття та знищено 2м2 перекриття будинку і речі домашнього вжитку. Причина пожежі наразі встановлюється.

Головне управління ДСНС в області застерігає мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті. Не допускайте використання для обігріву приміщень несертифікованих та саморобних нагрівальних приладів, газових кухонних плит.

В разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були встановлені таким чином, щоб уникнути перекидання, обмежте доступ до них дітей.

ДПРЧ-5 ДПРЗ-4 ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ