У Рівненській області у Кузнецовську особливі діти здійснили подорож до реального світу банківських професій

У Рівненській області у Кузнецовську особливі діти здійснили подорож до реального світу банківських професій

03.12.14 19:52 0 618
Напередодні Міжнародного дня інвалідів Кузнецовський міський центр зайнятості організував професіографічну екскурсію для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, якими опікується Комунальний заклад “Кузнецовський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів”. Цього разу вони завітали до відділення ПриватБанку м.Кузнецовська та безпосередньо ознайомитися з професіями банкір, фінансист, економіст тощо

Ознайомила присутніх з професіями банківської сфери керівник відділення ПАТ “Приватбанк” по Північно-західному регіональному управлінню Олена Шевчук. В ігровій формі вона розповіла присутнім про установу банку, які фахівці тут працюють, що входить у їхні обов”язки, які знання і вміння потрібно мати, щоб працювати в банківській сфері.

Начальник відділу активної підтримки безробітних міського центру зайнятості Руслана Ярощук розказала дітям та молоді, що мають вади здоров'я, про різновиди банківських професій, ознайомила з їх характеристикою, історією виникнення та розвитку.

Емоційно виразним та пам'ятним виявився момент екскурсії, коли фахівець банку підвела кожного з дітей до банківського терміналу та показала, як можна поповнити рахунок мобільного телефону. Такий оригінальний флешмоб їм дуже сподобався, адже більшість ніколи не була в банку та не користувалася самостійно картками. Натомість тут вони відчули себе рівноправними клієнтами банківської установи.

“Наші вихованці із задоволенням чекають чергової зустрічі з фахівцями центру зайнятості, тому що їм хочеться спілкування. Екскурсії до роботодавців дають їм змогу відкрити великий світ професій, а головне – відчути, що вони не одинокі”, – зазначила вихователь Тетяна Тарасюк.

Хотілося б наголосити, що ми повинні допомагати людям із вадами здоров'я у суспільній самореалізації, створювати належні умови життя і ніколи не забувати, що наше піклування та увага потрібні їм не тільки 3 грудня, а протягом усього року.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові визначили кращі ...

КОМЕНТАРІ