Рівненщина: пряники-

Рівненщина: пряники-"миколайчики" для допомоги воїнам випікали майбутні кондитери

03.12.14 11:47 0 816
У незвичайному майстер-класі взяли участь слухачі, котрі на базі навчально-виробничого комплексу Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (вул.Підкови, 17-а) опановують професію кондитера. До його організації та проведення долучилася благодійна організація «Фонд РУЄВИТ», яка допомагає українським військовим

А навчалися майбутні кондитери випічці та оформленню медового пряника. Своїм умінням поділилася з ними відома рівненська майстриня Валентина Карбишева. Слухачі старанно відпрацьовували всі технологічні операції і з любов'ю та фантазією оформлювали пряники-«миколайчики». Кондитери-початківці не тільки навчилися техніки виготовлення популярних солодощів, а й долучилися до благодійної справи: кошти від продажу пряників використають для закупівлі термобілизни учасникам АТО.

Волонтерка фонду «РУЄВИТ», власниця кейтерінгової компанії Аліса Хагенбрух подякувала за співпрацю та висловила сподівання на подальшу допомогу центру профтехосвіти у благодійних заходах. Заступник директора РЦПТО ДСЗ з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко зазначила, що слухачі та працівники навчального закладу ніколи не стояли осторонь добрих справ, і запевнила, що благодійні заходи на допомогу українським воїнам проводитимуться й надалі.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопільщині знизилася ...

КОМЕНТАРІ