На Хмельниччині розбійника,який,погрожуючи ножем своїм жертвам,вимагав 2 тисячі доларів,засудили до 5 років позбавлення волі

На Хмельниччині розбійника,який,погрожуючи ножем своїм жертвам,вимагав 2 тисячі доларів,засудили до 5 років позбавлення волі

03.12.14 08:05 0 605
Розбійний напад стався 18 червня. Тоді правоохоронці «взяли» зловмисника «на гарячому» під час передачі коштів. На щастя, жінка та троє дітей, які стали жертвами нападника, залишились живими та неушкодженими.

Близько третьої години дня, коли 34-річна мешканка одного із сіл Хмельницького району на автомобілі «Renault Trafic» заїхала на автопарковку торговельно-розважального центру, на заднє сидіння несподівано підсів молодий чоловік. Він почав вимагати у жінки 2 тисячі доларів, і щоб надати більшої переконливості своїм вимогам, приставив до шиї жертви розкладного ножа. Ще більшого жаху усій цій ситуації надавало те, що в салоні автомобіля перебували діти — 14-річний та одинадцятимісячний сини потерпілої, а також її 10-річний племінник.

Коли жінка повідомила нападнику, що таких грошей у неї немає, той не відступив і дав їй 20 хвилин на пошуки вказаної суми, а щоб вона поквапилась, приставив ножа до шиї уже її старшому синові.

Перелякана жінка зателефонувала своїй сестрі і попросила негайно підвезти до магазину 2 тисячі доларів. Та, в свою чергу, зрозуміла, що коїться щось протизаконне і повідомила про це в міліцію.

Працівники Зарічанського відділку міліції затримали розбійника «на гарячому», одразу після отримання грошей. Ним виявився 28-річний житель одного із сіл Теофіпольського району. Чоловік пояснював, що того дня приїхав в обласний центр у пошуках роботи. Обійшов кілька будівництв, але безрезультатно, тоді вирішив «заробити» гроші злочинним шляхом.

Хмельницький міськрайонний суд визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України та засудив його до 5 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ