Головний міліціонер Буковини:

Головний міліціонер Буковини: "Міліція зробить все для того,аби викрити зловмисників,які двічі обікрали редакцію газети"

04.12.14 19:13 0 619
На цьому начальник УМВС України в Чернівецькій області наголосив журналістам під час брифінгу. Нагадаємо, 21 та 28 листопада невідомі проникли у приміщення редакції буковинської газети «Час» та викрали звідти комп'ютерну техніку на загальну суму понад 20 тисяч гривень.

Перш за все, слід зазначити, що у зв'язку із складною економічною ситуацією у державі почастішали випадки скоєння крадіжок, - зауважив Валерій Зінченко. Протягом 11 місяців поточного року в області зареєстровано 2451 незаконне заволодіння майном громадян. Працівники УМВС України в Чернівецькій області докладають усіх зусиль, аби знайти зловмисників та змусити їх відповідати за свої дії перед Законом. Це стосується і тих осіб, котрі зухвало двічі обікрали редакцію газети «Час». Можливо, це певний виклик для міліції. Тому я наголошую, ми зробимо все можливе, аби знайти винних та притягнемо їх до відповідальності.

Начальник УМВС підкреслив, що вже багато чого зроблено у напрямку розкриття даних крадіжок. Однак, оголошувати певні результати ще рано, адже це напряму може зашкодити слідству. Наразі редакційне приміщення під охороною ВДСО. Особливо насторожує байдужість громадян, - каже очільник буковинського міліцейського відомства. Зокрема, працівники магазину, який знаходиться навпроти приміщення редакції, відмовилися співпрацювати зі слідством, мовляв «нічого не бачили, не знаємо, і це ваш головний біль». Також, на жаль, поблизу місця події немає жодної камери відеоспостереження, що теж ускладнює пошук зловмисників.

Розуміючи усію небезпеку, яку несе за собою професія журналіста, начальник УМВС Валерій Зінченко запропонував із гарною знижкою взяти під міліцейську охорону приміщення редакцій та офісів засобів масової інформації. За символічну плату вони цілодобово охоронятимуться працівниками Відділу Державної служби охорони при УМВС України в Чернівецькій області. А про дієвість сигналізації говорять статистика: протягом року на об'єктах, які взяті під охорону ВДСО, не було жодного викрадення майна.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Волинянин,котрий перебував ...

КОМЕНТАРІ