Волинь зустрічає друзів 2014

Волинь зустрічає друзів 2014

04.12.14 17:09 0 691
Під таким девізом вже двадцять чотири роки поспіль на базі Луцького педагогічного коледжу проводиться міжнародний волейбольний турнір серед дівчат. На жаль, цьогорічні змагання не стали міжнародними, тому що із-за об'єктивних причин не прибули команди з Білорусі та Польщі. Проте це не зменшило інтригу змагань і їх видовищність щодо розвитку подій на майданчику. Організатори внесли певні корективи в регламент і цьогорічні змагання проводилися за коловою системою, тому кожна команда мала можливість зіграти з усіма командами суперниками.

Боротьбу за нагороди турніру вели сім команд з Рівненської, Львівської , Київської, Житомирської областей та міста Луцька.

За результатами п'ятиденних захоплюючих, а інколи і драматичних поєдинків, набравши найбільшу кількість очок, переможцем турніру стала команда господарів - Луцького педагогічного коледжу. Друге місце у команди Рівненського національного університету водного господарства та природокористування, а третє - у дівчат спортивного ліцею з м. Біла Церква .

По закінченні змагань переможці та призери були нагороджені дипломами, кубками, медалями від організаторів змагань. Також дипломом та медалями за волю до перемоги та чесну гру була нагороджена команда дитячо-юнацької спортивної школи м.Коростень (Житомирської області).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина - лідер по ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ