У пошуках наживи двоє волинян обікрали пенсіонерку

У пошуках наживи двоє волинян обікрали пенсіонерку

04.12.14 20:35 0 721
За крадіжку паливно-мастильних матеріалів молодикам загрожує ув'язнення.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від жителя міста про крадіжку бензину з господарського приміщення його бабці.

Працівники міліції, провівши ряд оперативно-розшукових та слідчих дій, встановили причетність до скоєного злочину двох друзяк, які мешкають поряд із будинком пенсіонерки.

Один зі зловмисників, 22-річний житель Черкаської області, вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок. Разом зі своїм товаришем, 30-річним жителем міста Володимир-Волинський, молодики, змовившись, пішли до будинку старенької у пошуках наживи.

Безперешкодно проникнувши у приміщення, двері там не зачинялись, один із них виніс спочатку одну 20-літрову каністру, а через деякий час – іншу. Напарник у той час пильнував, щоби ніхто не вийшов із будинку.

Через декілька днів зловмисники продали пальне, а гроші потратили на продукти та спиртне.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікам загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: СМИ Екатеринбурга

КОМЕНТАРІ