В Луцьку відбувся благодійний концерт “Наповніть серце добротою”

В Луцьку відбувся благодійний концерт “Наповніть серце добротою”

04.12.14 20:20 0 690
У Палаці культури міста Луцька відбувся благодійний концерт “Наповніть серце добротою” з нагоди Міжнародного дня інвалідів.

Людей особливими потребами привітали та вручили відзнаки голова обласної ради Валентин Вітер, заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, міський голова Микола Романюк.

Микола Романюк подякував присутнім у залі за любов до життя, силу духу і запевнив, що міська влада створюватиме умови, щоб люди з обмеженими можливостями мали вільний доступ до основних об'єктів інфраструктури міста. Принагідно він попросив керівників обласної влади посприяти у будівництві Центру реінтеграції на вулиці Бенделіані міста Луцька, де діти матимуть хороші умови для реабілітації, спілкування, відпочинку, навчання. Микола Романюк також щиро подякував ветеранам, які писали історію міста за активну життєву позицію. Побажав усім мирного неба, Божої благодаті, добра і любові.

Міський голова нагородив Почесною грамотою за плідну працю, активну життєву позицію та громадську діяльність, значний особистий внесок у вирішення питань захисту прав та інтересів людей з особливими потребами, сприяння розвитку інвалідного руху, а також з нагоди Міжнародного дня інвалідів: Кухарука Валерія Михайловича, члена Луцької міської організації інвалідів; Зелінську Людмилу Василівну, голову Правління Волинського обласного молодіжного Центру реабілітації інвалідів з дитинства “Джерело життя”; Мещерякова Олександра Яковича, члена президії і Ради Луцької міської організації інвалідів війни та Збройних Сил.

Вручив Подяку за плідну працю, активну життєву позицію та громадську діяльність, значний особистий внесок у вирішення питань захисту прав та інтересів людей з особливими потребами, сприяння розвитку інвалідного руху, а також з нагоди Міжнародного дня інвалідів: Лопосі Олександру Васильовичу, члену Волинської обласної громадської організації “ІНВАВОЛИНЬ-НОВА”; Глодіну Віктору Михайловичу, члену президії правління Волинської обласної організації Українського товариства глухих; Купянському Андрію Семеновичу, члену президії і Ради Луцької міської організації інвалідів війни та Збройних Сил. Подяку міського голови також отримали: Нікітчук Ірина Валеріївна, майстер спорту України, член збірної команди області з тенісу настільного серед спортсменів-інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату; Гаврисюк Анжела Богданівна, кандидат у майстри спорту України, член збірної команди області з дзюдо серед спортсменів-інвалідів з вадами зору.

Для учасників зібрання художні колективи Палацу культури міста Луцька підготували концерт.

Довідково: В місті нараховується понад 11 тисяч інвалідів різних нозологій, з них 0,9 тис. дітей-інвалідів та 0,8 тис. - інвалідів війни.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ