У Луцьку - великий волейбол

У Луцьку - великий волейбол

04.12.14 17:23 0 628
У цю п'ятницю та суботу в залі обласної дитячо-юнацької спортивної школи (вул.Шевченка, 3) жителі нашого міста та гості матимуть можливість спостерігати та підтримати своїх улюблених спортсменів у поєдинках чергового туру чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд суперліги.

Наша команда «Континіум-Волинь-Університет» зустрінеться з одним із лідерів цьогорічного розіграшу жіночої суперліги, командою «Сєвєродончанка» з м. Сєвєродонецьк (Луганська обл.). Нині суперники нашої команди перебувають на другій сходинці турнірної таблиці, маючи у своєму активі 26 залікових очок. Наша команда з 18 очками перебуває на п'ятій сходинці.

Дивлячись на турнірне становище команд, наші дівчата у разі перемоги значно покращать своє турнірне становище, а наші суперники у разі перемоги можуть закріпитися на другому місці і значно випередити команду «Орбіта – ЗТМК –ЗНУ» з міста Запоріжжя, яка наразі на третій сходинці.

Тому гра обіцяє бути напруженою і видовищною. Запрошуємо всіх палких любителів спорту і волейболу, зокрема, прийти і підтримати наших дівчат у дуже важкому і важливому поєдинку.

Бажаємо нашим волейболісткам лише перемог!

Початок ігор: п'ятниця - 17:00, субота - 12:00 (зал обласної ДЮСШ).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: з початку ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ