На Волині усі роботи,пов’язані з виділенням земельних ділянок родинам загиблих військових,є безкоштовними

На Волині усі роботи,пов’язані з виділенням земельних ділянок родинам загиблих військових,є безкоштовними

04.12.14 17:39 0 607
На Волині усі роботи, пов'язані з виділенням земельних ділянок родинам загиблих військових, є безкоштовними. Про це повідомляє Головне управління Держеземагентства у Волинській області.

«Фахівці всіляко допомагають захисникам Вітчизни в оформленні документів на землю. Усі роботи, пов'язані з виділенням земельних ділянок родинам загиблих військових, здійснюються безкоштовно», – наголошується у повідомленні.

Крім того, повідомляє землевпорядна служба області, після проведеної землевпорядниками роз'яснювальної роботи до ініціативи Держземагентства щодо забезпечення земельними ділянками учасників АТО долучилася більшість проектних організацій області.

Натепер у Волинській області прийнято 115 рішень про надання у власність військовослужбовцям – учасникам АТО земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, ведення індивідуального садівництва та особистого селянського господарства загальною площею 132,7 гектара.

Загалом до Головного управління Держземагентства та органів місцевого самоврядування в області надійшло 1963 заяви від учасників АТО та членів родин загиблих військовослужбовців, які захищали Батьківщину. Відтак видано 549 наказів про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення ділянок зазначеній категорії громадян.

Найбільше земельних ділянок виділено у Камінь-Каширському та Ківерцівському районах (34,5 та 34,6 га відповідно).

Водночас переважна кількість заяв надійшла від учасників АТО – жителів Луцька, Володимира-Волинського та Нововолинська.

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ