Міський голова Микола Романюк оглянув виробничі потужності підприємства “Вілк Україна”

Міський голова Микола Романюк оглянув виробничі потужності підприємства “Вілк Україна”

04.12.14 16:21 0 729
Міський голова Микола Романюк здійснив робочу поїздку до підприємства “Вілк Україна”.

Компанія успішно функціонує з 2010 року, її основною діяльністю є виробництво дозатора з ковпачком. Ця продукція є комплектуючою для упаковки типу «дой пак», що використовується для зберігання майонезу, кетчупів, соусів, рідкого мила, згущеного молока, рідини для миття посуду тощо.

Підприємство займає 2700 метрів квадратних виробничо-складської площі, укомплектованої сучасним і високотехнологічним обладнанням. Міський голова Микола Романюк оглянув процес виробництва продукції компанії, що здійснюється на трьох виробничих лініях.

Міський голова відзначив добре організовану систему якості виробництва, якій надається особлива увага, адже вона відповідає усім вимогам європейського законодавства. До слова, навіть хімічні препарати, яким чистять автоматичне обладнання, є ліцензованими й не шкодять здоров'ю споживача.

Микола Романюк відзначив позитивом й те, що значна увага приділяється якості сировини. “Під час виробництва унеможливлюється зовнішній фактор, а це свідчить про відповідність сучасним світовим стандартам”, - зазначив він.

Також під час робочого візиту оглянули підприємство «Євровуд Україна», що займається лісопильним та стругальним виробництвом. Її директор Андрій Корецький ознайомив міського голову з основними видами робіт, що здійснює компанія. А це — виробництво меблевих та інших заготовок, розпилювання, стругання та інші види механічного оброблення деревини, її сушіння згідно вимог замовника та чинного законодавства України.

Варто зауважити й те, що підприємство самостійно забезпечує себе опаленням, яке передається завдяки функціонуванню твердопаливного котла. Паливом для нього є відходи від виробництва. Це недорога альтернатива газу й дозволяє вирішити проблему утилізації відходів деревообробки.

Міський голова Микола Романюк відзначив ефективне використання деревини. В умовах шньої ситуації в державі підприємство запропонувало постачати місту сировину для твердопаливних котлів ДКП “Луцьктепло”. За словами міського голови, це питання буде вивчатися з точки зору технологічних можливостей. “Це хороша альтернатива для економії газу. Адже підприємство працює протягом всього року, відтак ми могли б користуватися цими послугами для забезпечення лучан гарячим водопостачанням та теплом”, - зазначив він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ